Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus marţi, în şedinţa secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), că procurorul general Augustin Lazăr a făcut o declaraţie „absolut neinspirată” referitoare la înfiinţarea secţiei de anchetare a magistraţilor, precizând că DNA nu va rămâne fără obiectul muncii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Critici vehemente au fost formulate cu privire la modificările legislative, modificări dovedite ulterior a fi constituţionale. Toată lumea a protestat, a contestat soluţia înfiinţării acelei direcţii devenită secţie de anchetă a presupuselor fapte comise de către magistraţi, indiferent de natura lor”, a spus Toader la CSM.

Ministrul Justiţiei a susţinut că Lazăr a făcut o declaraţie „absolut neinspirată” referitoare la acest subiect.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Să nu se se supere domnul Lazăr, dar a dat o declaraţie absolut neinspirată când a spus că dacă DNA nu mai anchetează corupţia magistraţilor, DNA rămâne fără obiectul muncii. Ori, nu cred că a vrut să spună că fenomenul de corupţie e în rândul magistraţilor şi trebuie să combată DNA, pentru că sunt puţine astfel de fapte”, a spus ministrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.