Mâna dreaptă a Theresei May, David Lidington, a apreciat joi că declaraţiile de miercuri ale lui Donald Tusk cu privire la ”locul special în infern” care-i aşteaptă pe susţinătorii Brexitului nu reprezintă cea mai bună diplomaţie posibilă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”I-aş transmite că asta nu ţine de cea mai distinsă diplomaţie din lume”, a declarat ministrul de stat în Biroul Cabinetului Lidington la BBC.

”Eu cred că Tusk şi-a golit sacul ieri (miercuri)”, a adăugat vicepremierul britanic, în contextul în care premierul britanic Theresa May se află joi într-o vizită la Bruxelles, unde se întâlneşte inclusiv cu Tusk.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Mă întreb cum arată acest loc în infern, pentru cei care au promovat Brexitul fără măcar schiţa unui plan în vederea realizării lui în deplină siguranţă”, a lansat Tusk, care conduce instanţa din care fac parte şefii de stat şi de guverne, într-o conferinţă de presă cu premierul irlandez Leo Varadkar.

Acest comentariu a provocat reacţii pasionale în Regatul Unit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.