Cel puţin zece persoane au murit vineri într-un accident de autocar, soldat de asemenea cu 42 de răniţi, în sud-estul Braziliei, anunţă autorităţile locale, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Autocarul ”a lovit pilastrul unui viaduct”, a declarat AFP Secretariatul Securităţii statului Sao Paulo, precizând că ”zece persoane au murit la faţa locului”.

Cei 42 de răniţi - cinci în stare gravă -, salvaţi de pompieri şi echipaje medicale, au fost trimişi la diverse spitale.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Accidentul a avut loc vineri, înainte de zori, în zona Itapetininga, la aproximativ 170 de kilometri vest de Sao Paulo, capitala economică a Braziiliei.

Potrivit Agenţiei Transporturilor de la Sao Paulo (Artesp), un organ public de reglementare în sector, autocarul ”a prezentat o pană mecanică (...), din motive care rămân să fie elucidate”, iar ”şoferul a pierdur controlul vehiculului”.

Secretariatul Securităţii a anunţat că Poliţia Rutieră desfăşura expertize la locul accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.