Un accident în lanţ s-a produs joi, în judeţul Vrancea, fiind implicate 4 autovehicule, între care o maşină a Poliţiei. Opt persoane au fost rănite, printre acestea aflându-se şi cinci poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - Opt persoane au fost transportate la spital, printre acestea aflându-se şi cinci cadre ale IPJ Vrancea.
În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform Poliţiei Judeţene Vrancea, joi dimineaţă, aproape de ora 9.00, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin  112 cu privire la faptul că, pe DN 2-E85, la ieşire din comuna Goleşti, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.
 
Din verificările efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că autoturismul a fost lovit din spate de către o autoutilitară, pe DN 2 E85, fiind proiectat în alte două autovehicule de pe sensul opus de mers.
 
În eveniment au fost implicate 4 autovehicule, fiind rănite 9 persoane, dintre care una încarcerată.
 
Persoanele rănite au fost transportate la spital,iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.