Două autoturisme şi un TIR au fost implicate într-un accident rutier produs duminică după amiază pe drumul naţional 1, în judeţul Cluj. Primele date de la faţa locului arată că cinci persoane au fost rănite, printre victime numărându-se şi doi copii. Traficul rutier în zona accidentului este îngreunat. În urma accidentului rutier au fost transportaţi la spital doi copii, o femeie şi un bărbat. Cu toţii sunt conştienţi şi cooperanţi. Primele verificări ale poliţiştilor arată că accidentul a fost provocat de un şofer de taxi care a intrat într-o depăşire fără a se asigura.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 1 – Primele verificări ale poliţiştilor arată că accidentul a fost provocat de un şofer de taxi care a intrat într-o depăşire fără a se asigura.  

„Din cercetările preliminare efectuate a reieşit că, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Oradea, care conducea un taximetru înspre Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, în condiţii ce urmează a fi stabilite în cadrul cercetărilor, intrând în coliziune cu un autotren, la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani.  Astfel, autotrenul a fost proiectat într-un alt autoturism din sensul opus, condus de un bărbat de 36 de ani, care la rândul său a fost proiectat într-un autovehicul parcat” informează Poliţia judeţeană Cluj.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
 
Şoferii implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest care a indicat rezultate negative.
 
În urma accidentului a fost deschis dosar penal care vizează infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

 

UPDATE - ISU Cluj anunţă că în urma accidentului rutier au fost transportaţi la spital doi copii, o femeie şi un bărbat. Cu toţii sunt conştienţi şi cooperanţi. Nu a mai fost necesară prezenţa elicopterului, întrucât ambulanţele prezente la faţa locului au putut gestiona situaţia.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 17:45, în localitatea Gilău, pe DN1 -E60. Potrivit oficialilor Poliţiei judeţene Cluj, trei autovehicule, respectiv două autoturisme şi un autocamion au fost implicate în eveniment.

”Nu au existat persoane încarcerate, însă necesită îngrijiri medicale 2 minori şi 3 adulţi. La faţa locului acţionează echipajele de la Garda de Intervenţie Gilău, cu o autospecială şi două ambulanţe SMURD, respectiv o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Jideţean. Pentru a sprijini partea medicală, la faţa locului va ateriza şi elicopterul SMURD”, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia este îngreunată în zonă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.