Pompierii militari suceveni au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, timp de patru ore pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins o casă cu parter şi mansardă în localitatea Şcheia. Acţiunea a fost una foarte dificilă, pentru că focul a fost observat şi anunţat cu întârziere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Incendiul a fost anunţat sâmbătă, la ora 3:23, prin apel la numărul de urgenţă 112.
„Incendiul a fost observat şi anunţat cu întârziere, astfel încât, la sosirea echipajelor, ardea generalizat locuinţa cu parter şi mansardă, construcţie din zidărie, cu mansardă din lemn, existând pericolul de propagare a flăcărilor la o anexă gospodărească”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Timp de patru ore, militarii Detaşamentului de pompieri Suceava au acţionat, cu trei autospeciale de stingere, incendiul fiind lichidat la ora 7:20.
Flăcările au distrus mansarda din lemn, pe o suprafaţă de aproximativ 160 de metri pătraţi, şi bunuri materiale din interior: aparate electrocasnice, obiecte de mobilier, materiale textile şi altele. Au fost de asemenea afectate de foc uşile şi ferestrele, precum şi pereţii din zidărie.
În urma incendiului nu sunt victime.
Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor o reprezintă efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric suprasolicitat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.