Două persoane au murit şi trei au fost rănite într-un accident care a avut loc sâmbătă dimineaţă pe drumul naţional 2, în judeţul Ialomiţa, unde un autoturism s-a izbit violent de o autoutilitară. Răniţii au fost trimişi cu ambulanţele la spitale din Capitală şi din Urziceni. Printre victime se numără şi un adolescent de 14 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Evenimentul rutier s-a produs pe DN 2 Urziceni – Buzău, pe raza localităţii Ciocârlia din judeţul Ialomiţa.
La faţa locului au intervenit pompierii şi paramedicii din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni care au găsit, în unul dintre autovehicule,  doi bărbaţi cu vârste de aproximativ 58, respectiv 53 de ani, încarceraţi şi inconştienţi. 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Aceştia au fost scoşi de către echipajele de descarcerare, s-a încercat resuscitarea lor, însă fără rezultat.
Celelalte trei victime, între care un adolescent de 14 ani, erau conştiente şi cooperante. Acestea au fost preluate de ambulanţe, fiind transportate la diferite spitale din Bucureşti şi Urziceni.
În urma accidentului circulaţia pe DN 2 s-a desfăşurat cu dificultate timp de peste o oră, traficul rutier fiind îngreunat şi din cauza ceţii care a redus vizibilitatea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.