Un tânăr de 21 de ani din Bărcăneşti, judeţul Prahova. a fost reţinut pentru omor, după ce a incendiat o maşină, ulterior descoperindu-se că l-a ucis pe proprietarul acesteia, care făcea sevicii de ridesharing. Cadavrul a fost găsit abandonat într-o zonă împădurită din apropierea localităţii Snagov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat, tâlhărie calificată, conducere fără permis şi distrugere prin incendiere. În baza probatoriului administrat, tânărul de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.  conform IPJ Prahova.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale Prahova şi Ilfov.
 
Poliţiştii Secţiei Rurale de Poliţie Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi miercuri noaptea, în jurul orei 00:30, cu privire la faptul că, în extravilanul localităţii Brazi, se manifestă un incendiu la un autoturism. 
 
Exitând suspiciuni cu privire la cauza probabilă a incendiului, cercetările au fost extinse şi, la scurt timp, a fost depistată persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 21 de ani, din comuna Bărcăneşti. 
 
”Aprofundând cercetările, s-a stabilit faptul că tânărul în cauză s-a deplasat împreună  cu şoferul autoturismului, pe raza judeţul Ilfov, şi în urma unui conflict spontan  între cei doi,  conducătorul auto a fost înjunghiat de mai multe ori de pasager. Ulterior, tânărul ar fi luat autoturismul în cauză şi l-ar fi condus până în localitatea Brazi, unde l-ar fi incendiat. Cadavrul conducătorului auto, de 31 de ani, a fost găsit abandonat într-o zonă împădurită din apropierea localităţii Snagov şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a  anunţat IPJ Prahova.
Şoferul autoturismului făcea servicii de ridesharing şi a fost ucis cu 22 de lovituri de cuţit.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.