Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, liderul PNL, a avut, miercuri, o întâlnire neprevăzută cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pe Aeroportul din Chişinău. ”Deşi a fost o discuţie scurtă, am reuşit să atingem subiecte esenţiale pentru România şi regiune, precum sprijinul Moldovei pe drumul european şi cooperarea în securitatea energetică”, a arătat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Astăzi, într-o întâlnire neprevăzută pe aeroportul din Chişinău, am avut plăcerea de a discuta cu Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene. Deşi a fost o discuţie scurtă, am reuşit să atingem subiecte esenţiale pentru România şi regiune, precum sprijinul Moldovei pe drumul european şi cooperarea în securitatea energetică”, a afirmat Nicolae Ciucă, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.

Preşedintele Senatului a adăugat: ”Astfel de momente ne reamintesc cât de importante sunt dialogul şi parteneriatele solide cu UE”.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Nicolae Ciucă s-a aflat, miercuri, la Chişinău, unde s-a întâlnit cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.