Un autobuz a fost implicat într-un accident produs duminică, în Baia Sprie, primele verificări arătând că şoferul acestuia a lovit din spate un autoturism. În urma impactului, cinci pasageri din autobuz şi şoferul autoturismului au fost răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc duminică, 2 iunie, în jurul orei 10.00, pe DN 18 - strada Forestierului din BAIA Sprie.

”În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, un bărbat de 61 de ani, în calitate de conducător al unui autobuz, a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism, ce era condus de un bărbat de 38 de ani din oraş. În urma impactului, cinci pasageri din autobuz şi conducătorul autoturismului au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la spital pentru îngriji medicale de specialitate”, informează oficialii Poliţiei Maramureş.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Atât şoferul autobuzului cât şi cel al autoturismului au fost testaţi cu aparatul etilotest, acesta indicând că cei doi nu consumaseră alcool.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.