Un bărbat din Otopeni a fost reţinut pentru distrugere prin incendiere, după ce a turnat benzină pe obiecte de mobilă depozitate pe terasa unui imobil şi le-a dat foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 13 mai a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii de investigaţii criminale din Otopeni au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere (prin incendiere)”, a transmis, luni după-amiază, IPJ Ilfov.

Sursa citatăă a precizat că, duminică după-amiază, bărbatul respectiv ar fi turnat benzină pe mai multe obiecte de mobilier, depozitate pe terasa unui imobil, în care locuiau atât el, cât şi alte persoane, după care ar fi incendiat bunurile respective.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”În urma incendiului nu au rezultat victime omeneşti. În cursul zilei de astăzi, bărbatul respectiv a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, faţă de acesta”, a mai transmis Poliţia.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.