Un bărbat de 96 de ani care a plecat de acasă a fost găsit de poliţiştii din Dolj în cursul nopţii, într-o zonă cu vegetaţie densă. El se afla la aproximativ un kilometru de locuinţă, dar era dezorientat şi nu se mai putea deplasa, fiind transportat la spital pentru a fi supus mai multor investigaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat, marţi, că poliţiştii din Rast au fost sesizaţi, luni seara, de o femeie din comuna Afumaţi, cu privire la faptul că bărbatul pe care îl îngrijeşte, în vârstă de 96 de ani, nu se mai află la locuinţa sa. 
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Mai mulţi poliţiştii au pornit în căutarea bătrânului atât în comună, cât şi în extravilanul localităţii. 
 
”În urma activităţilor de căutare şi scotocire efectuate pe un câmp cu vegetaţie densă, din extravilanul localităţii, în jurul orei 01.00, bătrânul a fost găsit de poliţişti la aproximativ un kilometru de locuinţa sa, dezorientat şi în imposibilitatea de a se deplasa. Având în vedere vârsta înaintată a acestuia, bătranul a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru efectuarea de investigaţii de specialitate”, au precizat poliţiştii.
 
La operaţiunea de căutare au mai participat jandarmi, pompieri şi voluntari.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.