Şase persoane aflate într-un autoturism au fost implicate, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN 11, în judeţul Covasna, după ce maşina a ajuns pe contrasens şi s-a răsturnat. La locul accidentului a fost solicitat un elicopter SMURD. Traficul este blocat complet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, miercuri după-amiază, pe DN 11, în afara localităţii Dalnic.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Din verificările poliţiştilor a rezultat că un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN11, dinspre Târgu Secuiesc spre Braşov, la kilometrul 41+38 de metri, în condiţii ce urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Alături de şofer, în maşină se mai aflau alţi cinci pasageri, doi adulţi şi trei copii. Aceştia primesc îngrijiri la locul evenimentului, urmând ca personalul medical să stabilească necesitatea continuării investigaţiilor în cazul fiecărui pacient”, a transmis IPJ Covasna.
 
La locul accidentului a fost solicitată şi prezenţa unui elicopter SMURD.
 
Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul nu a indicat prezenţa alcoolului în aerul expirat.
 
În prezent, traficul pe DN 11 este blocat în totalitate, urmând a fi reluat la finalizarea activităţilor de investigare.
                                                                                                                                                                                  
Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă, pentru a se clarifica toate circumstanţele legate de producerea accidentului rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.