Traficul feroviar pe ruta Topliţa – Deda, afectată de copacii rupţi de furtună în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost reluată în condiţii normale, duminică după amiază, , începând cu ora 14:36, anunţă oficialii CFR Infrastructură. Iniţial, în zonă circulaţia trenurilor a fost complet blocată, ulterior, timp de câteva ore, garniturile fiind tractate de locomotive diesel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că circulaţia feroviară pe intervalul CF Topliţa - Deda se desfăşoară în condiţii normale, cu tracţiune electrică, începând cu ora 14:36.

Traficul feroviar în zonă a fost grav afectat de copacii doborâţi de furtună în noaptea de sâmbătă spre duminică. Iniţial, circulaţia trenurilor pe acel tronson a fost blocată, ulterior, începând de duminică dimineaţă, de la ora 9:00,acestea fiind tractate de locomotive alimentate cu motorină.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.