Traficul feroviar a fost oprit temporar, sâmbătă după amiază, între staţiile Feteşti şi Bărăganu din cauza unei defecţiuni la sistemul de alimentare cu energie electrică, anunţă oficialii CFR. Din cauza avariei, trei trenuri care urmau să tranziteze zona staţionează. Cele 3 trenuri de călători - IR 1682, IR1589 şi IR 536, care au staţionat temporar în intervalul necesar intervenţiilor, vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 20 şi 63 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Circulaţia feroviară a fost reluată între staţiile Feteşti şi Bărăganu, inclusiv pe liniile din cele două staţii.
 
Cele 3 trenuri de călători - IR 1682, IR1589 şi IR 536 -, care au staţionat temporar în intervalul necesar intervenţiilor, vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 20 şi 63 de minute.
 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
ŞTIREA INIŢIALĂ - Traficul feroviar este închis temporar pe intervalul Feteşti - Bărăganu, pe liniile 1, 2, 3 din staţia Feteşti şi liniile 1-4 din Barăganu, din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact pe firul II.
 
„Personalul de specialitate al Regionalei CF Constanţa face verificări cu drezina pantograf la linia de contact pe întregul interval dintre cele două staţii, pentru constatarea şi remedierea deranjamentului, etape de intervenţie necesare repunerii sub tensiune a sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact pe firul II Feteşti - Bărăganu, firul I fiind închis pentru lucrări. Menţionăm faptul că, până la finalizarea verificărilor şi intervenţiilor desfăşurate de personalul feroviar, trenurile IR 1682, IR 1589 şi IR 536, care erau programate să tranziteze zona respectivă, staţionează temporar în gările Feteşti, Jegălia, respectiv Ovidiu”, informează, la ora transmiterii acestei ştiri, Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA.
 
Conform sursei citate, termenul estimat pentru finalizarea intervenţiilor, repunere sub tensiune şi redeschiderea traficului pe firul II este de peste 60 minute.
 
CFR adresează scuze călătorilor şi îi asigură pe aceştia că personalul feroviar al Regionalei CF Constanţa depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentului şi reluarea circulaţiei în condiţii normale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.