Jandarmii au găsit doi soţi care se rătăciseră într-o zonă împădurită din judeţul Buzău. Cei doi au solicitat ajutor deoarece se temeau că vine noaptea şi că se vor întâlni cu animale sălbatice. Ei au fost găsiţi după o jumătate de oră, fiind însoţiţi până în locul unde parcaseră maşina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Reprezentanţii Jandarmeriei Buzău au anunţat, duminică, faptul că un bărbat a sunat la 112, sâmbătă, în jurul orei 17.30 şi a anunţat că el şi soţia sa s-au rătăcit în zona împădurită dintre localităţile Leiculeşti/Tisău şi Sărata Monteoru/Merei.

Cei doi se temeau că urmau să fie surprinşi de prezenţa unor animale sălbatice, având în vedere că se înnopta.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”În cel mai scurt timp au plecat în căutarea acestora cinci jandarmi buzoieni din cadrul Posturilor de Jandarmi Montane Sărata Monteoru şi Berca. Misiunea a început prin identificarea locului unde cei doi aveau parcat autoturismul, pentru a putea fi stabilit posibilul traseu pe care aceştia s-ar putea afla, iar după doar aproximativ 30 de minute jandarmii au reuşit să găsească cele două persoane, care au fost transportate până la locul unde aveau parcat autoturismul, neavând nevoie de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţiei Jandarmeriei Buzău.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.