Un bărbat arestat sâmbătă la un punct de control de securitate din apropierea mitingului din California al candidatului republican la preşedinţie Donald Trump a fost acuzat de posesie de arme, după ce asupra sa au fost găsite două arme şi un încărcător de mare capacitate, au anunţat duminică autorităţile, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Bărbatul în vârstă de 49 de ani, rezident în Las Vegas, a fost oprit sâmbătă într-un SUV negru de către adjuncţi ai biroului şerifului din comitatul Riverside şi a fost reţinut fără incidente, potrivit biroului

„Incidentul nu a afectat siguranţa fostului preşedinte Trump sau a participanţilor la eveniment”, a declarat biroul şerifului într-un comunicat de presă.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Trump a scăpat cu mult noroc unei tentative de asasinat în iulie, când glonţul tras de un tânăr înarmat doar i-a zgâriat urechea în timpul unui miting de campanie în Butler, Pennsylvania. În septembrie, un alt bărbat a fost acuzat că a încercat să-l asasineze pe Trump după ce agenţii Secret Service l-au descoperit ascunzându-se cu o puşcă lângă terenul de golf din Palm Beach al lui Trump. Suspectul a pledat nevinovat.

Mitingul lui Trump de sâmbătă a avut loc în Coachella Valley, o zonă cunoscută pentru festivalul său anual de muzică şi artă.

Biroul şerifului a declarat că bărbatul arestat, identificat drept Vem Miller, a fost acuzat de deţinere a unei arme de foc încărcate şi de deţinere a unui încărcător de mare capacitate. Mai multe detalii cu privire la acuzaţii nu au fost disponibile.

Înregistrările închisorii arată că Miller a fost eliberat sâmbătă pe o cauţiune de 5.000 de dolari. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.