Pe 23 noiembrie 2024, te invităm să descoperi noi perspective asupra învăţării la TEDxPiaţaUniriiED, un eveniment educaţional care te va inspira şi provoca să priveşti educaţia altfel, online! Tema aleasă în acest an, „The Joy of Learning” sau „Bucuria de a învăţa”, oferă o altă perspectivă asupra învăţării ca proces care se desfăşoară permanent, indiferent de vârstă sau experienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Prin puterea poveştilor captivante, speakerii noştri îţi vor arăta cum învăţarea transformă vieţi, creează oportunităţi şi construieşte conexiuni autentice. De la experienţe personale care au redefinit educaţia, la idei inovatoare ce ne îndeamnă să ne dezvoltăm constant, acest eveniment te va provoca să priveşti învăţarea ca pe o călătorie infinită şi captivantă.

Educaţia, inovaţia, arta şi dezvoltarea personală vor fi dezbătute într-o serie de discursuri pline de inspiraţie, toate transmise live pe platforma noastră de streaming. Acum ai ocazia să fii parte din această experienţă unică şi să te laşi inspirat de poveştile celor care trăiesc bucuria de a învăţa. Pentru a vedea lista completă a speakerilor, vizitează https://www.tedxpiatauniriied.org/vorbitori/

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Cum poţi participa?

Locurile în sala Teatrului Evreiesc de Stat s-au epuizat, dar tu poţi să fii alături de noi online, beneficiind de preţul Early Bird – 49 RON / 10 euro – până la sfârşitul lunii octombrie. Cumpără-ţi biletul acum de pe de pe platforma iabilet.ro - aici, şi oferă-ţi şansa de a descoperi cum învăţarea poate schimba vieţi!

De asemenea, poţi alege să faci un cadou special celor din jur care sunt pasionaţi de educaţie, oferindu-le un bilet-cadou pentru acest eveniment.

Va fi o zi plină de inspiraţie, reflecţie şi momente valoroase care vor îmbogăţi felul în care priveşti învăţarea ca mod de dezvoltarea personală. Vino alături de noi, în online, şi susţine astfel un dialog de calitate despre educaţie! Grăbeşte-te, locurile la acest preţ sunt limitate – cumpără-ţi biletul acum!

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor*: Rompetrol, Federaţia “Coaliţia pentru Educaţie”, UniCredit, KitKat, After Eight, 5 to go, Susţin.org, GBC, Viitor Plus şi Coca-Cola HBC Romania.

News.ro este partener media al evenimentului.

* Pentru parteneriate sau oferte pentru grupuri mari (peste 5 persoane) ne puteţi contacta la tedxpiatauniriied@gmail.com

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.