Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă, după ce o femeie în vârstă de 30 de ani a fost găsită moartă marţi seara, într-o maşină, în municipiul Bacău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că o femeie este moartă într-o maşină parcată în cartierul Şerbăneşti din Bacău.

Anchetatorii au descoperit pe trupul victimei mai multe traumatisme, o ipoteză luată în calcul fiind că femeia, în vârstă de 30 de ani, ar fi fost bătută până când a murit.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Procurorii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

“O echipă complexă alcătuită din procuror criminalist şi lucrători de poliţie din cadrul IPJ Bacău efectuează cercetarea la faţa locului şi investigaţii pentru a stabili împrejurările care au condus la decesul persoane respective”, au afirmat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.