Master Gaz, unul dintre principalii jucători din industria de instalaţii şi branşamente pentru gaze naturale din România, anunţă o creştere impresionantă a cifrei de afaceri cu 23%, ajungând la aproape 15 milioane lei în 2023 faţă de anul anterior. Fondată în 2008, cu capital 100% romanesc şi condusă de CEO-ul Emil Iancu, compania continuă să se extindă şi să inoveze prin investiţii strategice în software şi echipamente moderne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fondator si Director General :

Întrebare: Cum a început povestea Master Gaz România şi care au fost primii paşi?

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Emil Iancu: Povestea Master Gaz România a început în 2008, ca un mic business de familie. Am pornit cu mult entuziasm, dar şi cu multe provocări. Primele noastre proiecte au fost modeste, dar am investit mult timp şi efort în a ne perfecţiona şi a oferi servicii de calitate în domeniul instalaţiilor şi branşamentelor de gaze şi apă. Încet-încet, am reuşit să ne facem un nume în piaţă.

Întrebare: Care au fost cele mai mari dificultăţi întâmpinate la început şi cum le-aţi depăşit?

Emil Iancu: Începutul a fost, fără îndoială, dificil. Piaţa era competitivă, iar resursele noastre erau limitate. Cu toate acestea, am fost hotărâţi să reuşim. Am investit mult în formarea echipei noastre şi în calitatea serviciilor oferite. Cheia succesului a fost munca asiduă şi dedicarea. Am reuşit să ne câştigăm încrederea clienţilor prin profesionalism şi seriozitate.

Întrebare: Cum a evoluat compania de-a lungul anilor şi ce servicii oferiţi în prezent?

Emil Iancu: De-a lungul anilor, Master Gaz a crescut semnificativ. De la un mic business de familie, am ajuns la o companie care oferă servicii de cea mai bună calitate în domeniul instalaţiilor şi branşamentelor de gaze şi apă. În prezent, suntem deschişi să explorăm şi noi domenii, pentru a ne extinde portofoliul de servicii şi a răspunde cât mai bine nevoilor clienţilor noştri.

Întrebare: Care consideraţi că sunt elementele cheie care au contribuit la succesul Master Gaz?

Emil Iancu: Succesul nostru se datorează, în mare parte, echipei dedicate şi pasionate, dar şi dorinţei noastre constante de a învăţa şi de a ne perfecţiona. Am fost mereu atenţi la feedback-ul clienţilor şi am încercat să ne adaptăm şi să îmbunătăţim serviciile oferite. De asemenea, am investit constant în tehnologie şi în formarea profesională a echipei.

Întrebare: Ce planuri aveţi pentru viitorul companiei?

Emil Iancu: Pentru viitor, ne propunem să ne extindem activitatea în noi domenii şi să dezvoltăm noi servicii care să răspundă nevoilor pieţei. Dorim să ne consolidăm poziţia pe piaţa din România şi să explorăm eventuale oportunităţi internaţionale. Vom continua să investim în tehnologie şi în formarea profesională, pentru a menţine standardele de calitate care ne-au consacrat.

Întrebare: Aveţi un mesaj pentru antreprenorii care se află la început de drum?

Emil Iancu: Sfatul meu pentru antreprenorii aflaţi la început de drum este să nu renunţe niciodată, indiferent de cât de grele par a fi provocările. Munca asiduă, dedicarea şi pasiunea pentru ceea ce faci sunt esenţiale. Fii deschis să înveţi şi să te adaptezi, iar succesul nu va întârzia să apară.

Întrebare: Puteti sa ne spuneti in cateva cuvinte despre o experienta profesionala proprie?

Emil Iancu: prima noastra lucrare a fost la o persoana in varsta cu posibilitati financiare modeste, care nu îşi putea permite costurile unei astfel de lucrări. După o discuţie cu echipa, am decis să îi oferim ajutor gratuit, considerând că este datoria noastră să sprijinim comunitatea. În ciuda resurselor noastre limitate, am reuşit să finalizăm lucrarea într-un timp record, aducând astfel confort şi siguranţă în casa acelei persoane.

Spre surprinderea noastră, a doua zi, am primit o solicitare de oferta care s-a concretizat intr-un contract de mare anvergura la o baza militară. Acest contract ne-a oferit nu doar un impuls financiar semnificativ, dar şi oportunitatea de a ne extinde şi de a angaja mai mulţi oameni din comunitate. Această coincidenţă fericită ne-a întărit convingerea că faptele bune se întorc întotdeauna, uneori într-un mod neaşteptat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.