Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, anunţă joi că ministerul a publicat anunţul privind procedura de selecţie a magistratului de legătură în Italia şi face apel către magistraţii român să se înscrie la această procedură de selecţie, arătând că statul român are nevoie de ei pentru a aduce înapoi în ţară fugarii. Ea precizează că Italia se află în topul ţărilor din care au fost aduşi cei mai mulţi fugari, dar şi una dintre ţările în care şi-au găsit refugiul mai mulţi fugari români celebri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ieri, Ministerul Justiţiei a publicat anunţul privind procedura de selecţie a magistratului de legătură în Italia. Candidaţii îşi pot depune dosarele în perioada 27 iunie – 10 iulie 2024. Fac apel către magistraţii români şi îi încurajez să se înscrie la această procedură de selecţie. Statul român are nevoie de dumneavoastră pentru a aduce înapoi în ţară fugarii!”, a scris ministrul Justiţiei pe Facebook. 
 
Ministrul precizează că ”Italia se află în topul ţărilor din care au fost aduşi cei mai mulţi fugari, dar şi una dintre ţările în care şi-au găsit refugiul mai mulţi fugari români celebri”.
 
”Este nevoie de o persoană care să accelereze toate formele de cooperare judiciară în materie penală şi civilă dintre cele două state”, subliniază Alina Gorghiu. 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.