Preşedintele Klaus Iohannis l-a acreditat, joi, pe deputatul PNL Ovidiu Alexandru Raeţchi în calitate de ambasador al României în Japonia iar pe Genţiana Şerbu, ca ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Unită a Tanzaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat decretul privind acreditarea lui Ovidiu Alexandru Raeţchi în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Japonia, cu reşedinţa la Tokyo;

În plus, preşedintele a semnat şi decretul privind acreditarea Genţianei Şerbu, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Kenya şi reprezentantul României pe lângă UNON, UNEP şi UN-HABITAT, în Republica Burundi, în Republica Uganda şi în Republica Rwanda, şi în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Unită a Tanzaniei, cu reşedinţa la Nairobi.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.