Şoferul care a lovit o maşină pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei şi a fugit a fost identificat şi prins de poliţişti. Este un bărbat de 34 de ani care are dreptul de a conduce suspendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Conducătorul auto a fost identificat şi depistat, în persoana unui bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat faptul că acesta figurează cu  dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat”, a transmis, miercuri, Brigada Rutieră a Capitalei, referindu-se la accidentul din Sectorul 1. 

Sursa citată a precizat că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

El este cercetat pentru săvârşirea ”infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

Marţi, bărbatul a condus o maşină în Bucureşti şi a lovit un vehicul, care s-a răsturnat, şoferul acestuia fiind rănit.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.