O maşină a fost lovită de un vehicul, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, iar un bărbat de 36 de ani a fost rănit. Maşina care a provocat accidentul a dispărut, poliţiştii făcând cercetări pentru identificarea acesteia şi a şoferului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”La data de 08.10.2024, în jurul orei 10.40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe o stradă din Sectorul 1. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Un autovehicul condus de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, a circulat pe Şos. Odăii către rond Mogoşoaia, iar în dreptul imobilului cu numărul 431-437, din cauze ce urmează a fi stabilite, a fost acroşat de un autoturism, care nu a mai fost găsit la faţa locului”, a transmis, marţi, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, autovehiculul condus de bărbatul în vârstă de 36 de ani s-a răsturnat pe plafon, rezultând rănirea lui.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. La momentul producerii accidentului, acesta se afla singur în auto”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, cât şi în vederea identificării şi depistării celuilalt conducător auto implicat.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.