Stellantis, compania mamă a Chrysler, recheamă 1,16 milioane de vehicule în America de Nord, din cauza unei probleme cu software-ul care împiedică afişarea camerelor retrovizoare, ceea ce creşte riscul de accidente, a anunţat marţi producătorul auto, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rechemarea pentru actualizarea software online include modelele Dodge Durango 2021-2022, Chrysler Pacifica 2021-2023, Jeep Grand Cherokee L, Ram 1500, 2500, 3500, 2022, 2022-2023 Jeep Compass, Grand Cherokeer, Grand Cherokee, Wagoneer, Grand Cherokee şi Ram Promaster şi acoperă 1.033 milioane de vehicule în Statele Unite şi  26.000 în Canada.

Software-ul radio al vehiculelor poate împiedica afişarea imaginilor din retrovizoare, a spus Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi din SUA.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

O solicitare de acceptare a actualizării va apărea pe ecranele media ale vehiculelor rechemate.

Stellantis a spus că software-ul a fost deja actualizat în peste 735.000 de vehicule.

Compania a început să studieze problema în octombrie 2023, iar producătorul auto a revizuit datele de garanţie, înregistrările de teren şi înregistrările de asistenţă pentru clienţi.

Producătorul auto a spus că nu cunoaşte vreo rănire sau accidente legate de problema rechemării.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.