Marcel Ilie Şerbuc, acuzat că a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale, cadavrul copilei fiind găsit în lada canapelei într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a fost condamnat definitiv la 26 de ani de închisoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Condamnarea lui Şerbuc la 26 de ani de închisoare a rămas definitivă după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondate apelurile declarate de acesta şi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împotriva sentinţei de condammnare ponunţatpă în luna aprilie de Tribunalul Bucurşti.
 
De asemenea, a fost menţinută şi soluţia de plată a despăgubirilor civile de 95.000 euro.

Marcel Şerbuc a fost trimis în judecată pentru omor calificat si talharie, în octombrie 2023.

Bărbatul a fost adus în ţară în data de 22 august 2023, din Regatul Ţărilor de Jos.

Cadavrul fetiţei a fost descoperit, în stare de putrefacţie, în canapeaua dintr-un apartament din sectorul 4 al Capitalei, în data de 3 iunie. Legiştii au stabilit că moartea a fost violentă, s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix. Data probabilă a decesului a fost menţionată ca fiind cu aproximativ trei săptămâni anterior descoperirii cadavrului

.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.