Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu s-a întâlnit cu delegaţia Parlamentului Republicii Moldova, condusă de Ina Coşeru, preşedintele Comisiei pentru politică externă şi integrare europeană, iar discuţiile au vizat sprijinul oferit de România în dezvoltarea economică a Moldovei, cât şi transformarea acestui stat într-un hub pentru reconstruirea Ucrainei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La eveniment de marţi a fost prezent şi Victor Chirilă, ambasadorul Republicii Moldova la Bucureşti, mai anunţă Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, pe pagina sa de Facebook.

Conform sursei citate, discuţiile au vizat: - sprijinul României în dezvoltarea economiei Republicii Moldova; transformarea Republicii Moldova într-un hub pentru reconstrucţia Ucrainei; menţinerea unui dialog constant cu reprezentanţii Comisiei Europene pentru a asigura un grad ridicat de absorbţie al fondurilor disponibile.

„MIPE este dedicat colaborării şi progresului, iar această întâlnire reprezintă un pas important în consolidarea relaţiilor bilaterale”, conchide sursa menţionată.

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a avut, marţi, o întrevedere cu Ina Coşeru, preşedinta Comisiei de politică externă şi integrare europeană din Parlamentul Republicii Moldova. „Este obligatorie combaterea dezinformărilor şi a manipulărilor care vor fi plasate în spaţiul public până în 20 octombrie, când peste Prut vor avea loc alegeri prezidenţiale, simultan cu referendumul pentru integrare europeană”, a afirmat Ciucă.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.