Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a anunţat, sâmbătă, că o nouă ediţie a programului de titluri de stat FIDELIS va fi organizată în perioada 18-28 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În contextul în care am primit foarte multe cereri din partea investitorilor persoane fizice, pe fondul scadenţelor de luna aceasta, am decis să dăm startul unei tranşe noi de Fidelis.Perioada 18 - 28 iunie. Voi comunica ulterior detaliile emisiunii, dar vă asigur că vom menţine structura deja bine cunoscută, inclusiv tranşa specială pentru donatorii de sânge”, a scris Marcel Boloş, sâmbătă pe Facebook.

El a mai spus că „vor fi eligibili cei care au donat de la 1 ianuarie 2024, deci dacă nu aţi reuşit încă să o faceţi anul acesta, să aveţi în vedere că donarea se face acum doar pe bază de programare”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
„Dacă tot suntem la capitolul tiluri de stat, vă anunţ că de luni începe şi o nouă tranşă de Tezaur, unde avem o premieră: am implementat plata cu POS direct la sediile unităţilor de Trezorerie, pentru alimentarea mai facilă a contului de subscriere cu sumele necesare”, a adăugat ministrul PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.