Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din ţară, anunţă că a semnat cu compania PayU contractul pentru furnizarea de servicii de plată cu cardul pentru clienţii finali. Contractul are o valoare de 3,46 milioane lei şi include servicii de plată prin aplicaţia proprie a companiei, iHidro, inclusiv pentru versiunea de mobil, precum şi prin site-ul oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În data de 23 septembrie 2024 Hidroelectrica a semnat cu compania PayU contractul pentru furnizarea de servicii de plată cu cardul pentru clienţii finali. Contractul, adjudecat ca urmare a parcurgerii unei proceduri de achiziţie sectorială la care au participat trei ofertanţi - PayU, asocierea formată din CEC Bank - Europayment Services şi NETOPIA Financial Services, are o valoare de 3.463.200 RON şi include servicii de plată prin aplicaţia proprie a companiei, iHidro, inclusiv pentru versiunea de mobil, precum şi prin site-ul oficial, hidroelectrica.ro”, anunţă compania.

Noile servicii de plată vor îmbunătăţi accesibilitatea şi comoditatea platformelor digitale ale Hidroelectrica, oferind clienţilor o modalitate sigură şi uşoară de gestionare a plăţilor, precizează compania.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

„Semnarea acestui contract marchează o etapă extrem de importantă în angajamentul nostru de a îmbunătăţi experienţa clienţilor prin digitalizare. Prin parteneriatul cu PayU, un lider în soluţii de plată online, ne asigurăm că clienţii Hidroelectrica beneficiază de metode de plată fluide, sigure şi eficiente. Acest lucru face parte din strategia noastră mai amplă de a creşte eficienţa operaţională şi de a continua să oferim soluţii de energie verde adaptate cerinţelor pieţei din România. Suntem încrezători că aceste îmbunătăţiri vor consolida satisfacţia clienţilor nostri si vor face mai atractiva si sustenabila oferta Hidroelectrica,” a declarat Karoly Borbely, preşedintele directoratului Hidroelectrica.

Implementarea procesatorului de plăţi are ca termen 15 zile de la emiterea ordinului de execuţie de către Hidroelectrica, ulterior parcurgerii unui proces de conciliere a tehnologiilor informatice utilizate şi finalizarea dezvoltărilor suplimentare necesare aplicaţiei iHidro.

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie verde din România şi furnizează servicii tehnologice pentru Sistemul Energetic Naţional. Compania operează 187 de centrale cu o capacitate hidroenergetică de 6,3 GW. În plus, deţine un parc eolian la Crucea, cu o putere instalată de 108 MW. Compania acoperă, de asemenea, 13,09% din piaţa de furnizare din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.