Gătitul este una din pasiunile tale şi vrei să transformi rutina culinară într-o activitate practică şi eficientă? Fie că eşti un maestru bucătar desăvârşit, ori un entuziasmat lipsit de experienţă când vine vorba de tainele bucătăriei, cu ajutorul electrocasnicelor inteligente, bucătăria ta poate deveni un adevărat centru de inovaţie şi eficienţă. Află care sunt electrocasnicele care îţi oferă mai mult timp liber şi o experienţă culinară îmbunătăţită în rândurile de mai jos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Iată 4 electrocasnice nelipsite dintr-o bucătărie smart:

1. Cuptorul inteligent

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Cuptoarele încroporabile smart sunt echipate cu funcţii inteligente precum control vocal, setări personalizate pentru reţete şi monitorizare de la distanţă, plus tehnologii inovatoare precum AeroPerfect.

Aceasta tehnologie AeroPerfect asigură o distribuţie perfectă a aerului şi o gătire perfectă a preparatelor datorită unui algoritm nou de distribuire a căldurii în interiorul cuptorului care reduce la minimum fluctuaţiile de temperatură. Mai mult, AeroPerfect asigură astfel un proces de gătire omogenă prin distribuirea uniforma a aerului cald, datorită noului design al sistemului de ventilatie, al fluxului de aer cald crescut în interiorul cuptorului şi al grill-ului cu suprafaţa şi putere mărită.

Imaginează-ţi cum ar fi să poţi preîncălzi cuptorul sau seta timpul de gătire de la birou sau din maşină. Astfel, te asiguri că masa este gata la timp, fără a fi nevoie să stai în bucătărie tot timpul. Pe lângă faptul că au un design modern, cu uşi din sticlă şi afişaje digitale intuitive, cuptoarele smart au funcţii de auto-curăţare şi sistem de ventilare ce reduce timpul şi efortul necesar pentru gătit şi întreţinere. Cuptoarele smart sunt, de asemenea, eficiente din punct de vedere energetic, utilizând tehnici avansate de gătit pentru a reduce consumul de energie.

2. Combina frigorifică de ultimă generaţie

O combină frigorifică inteligentă îţi oferă multiple beneficii dar şi funcţii avansate. Aceasta vine echipată cu tehnologii precum monitorizarea temperaturii în timp real sau un sistem de răcire pe diferite zone pentru a simplifica depozitarea alimentelor. Mai mult decât atât, conectivitatea Wi-Fi îţi va permite să verifici şi să ajustezi temperatura direct de pe telefonul tău.

Dacă eşti în căutarea unor astfel de funcţionalităţi moderne, o combină frigorifică de pe beko.ro îţi va garanta păstrarea alimentelor în cele mai bune condiţii. Astfel, compartimentele ajustabile şi sistemele de organizare inteligente îţi permit să depozitezi alimentele într-un mod eficient şi estetic.

În plus, tehnologia HarvestFresh™ disponibilă în trei culori reproduce ciclul natural al luminii solare în interiorul compartimentulu şi contribuie la menţinerea vitaminelor din fructe şi legume pentru o durată mai lungă.

3. Maşina de spălat vase

Majoritatea maşinilor de spălat vase inteligente sunt dotate cu senzori care detectează nivelul de murdărie, acestea ajustând automat ciclul de spălare pentru a economisi apă şi energie. Conectivitatea Wi-Fi îţi permite să porneşti sau să opreşti maşina de la distanţă şi să primeşti notificări când ciclul de spălare este complet.

În plus, sistemele de organizare interioară flexibile permit spălarea eficientă a vaselor de diferite dimensiuni şi forme. Aceste electrocasnice au un design elegant ce se integrează foarte bine în orice tip de bucătărie şi sunt proiectate pentru a consuma mai puţină apă şi energie, fiind vizibilă astfel contribuţia la protejarea mediului.

Maşinile de spălat vase dotate cu tehnologia CornerIntense™ asigură distribuţia uniformă a jetului de apă şi a detergentului în spaţiul cuvei, astfel încât toate suprafeţele să fie spălate corect şi, la final, să nu rămână deloc urme de murdărie. Tehnologia CornerIntense oferă vaselor tale o curăţare impecabilă datorită mişcărilor dreptunghiulare ale braţului rotativ, prin care apa şi detergentul ajung în fiecare colţ pentru o eliminare eficientă a murdăriei.

4. Blenderul smart

Un blender inteligent vine cu setări pre-programate pentru diverse reţete, de la smoothie-uri delicioase, până la la supe şi sosuri pentru toate gusturile. Conectivitatea la aplicaţii mobile îţi oferă acces la o gamă largă de reţete şi sfaturi de gătit. Senzorii încorporaţi monitorizează consistenţa şi temperatura, asigurându-se că preparatele tale sunt perfecte de fiecare dată. Când vine vorba de design şi eficienţă, acest aparat este compact şi modern - poate fi mutat în orice colţ sau spaţiu al bucătăriei.  

Indiferent care este aparatul tău electrocasnic favorit, investiţia în tehnologie de ultimă generaţie îţi va aduce beneficii pe termen lung, atât ţie, cât şi bucătăriei tale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.