Fundaţia Altex, în parteneriat cu Gorenje, se alătură eforturilor de sprijinire a comunităţilor din judeţul Galaţi, grav afectate de inundaţiile recente. Cele două organizaţii îşi unesc forţele şi vor dona electrocasnice esenţiale persoanelor sinistrate, din comunele Costache Negri, Pechea şi Cudalbi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În urma evaluării necesităţilor urgente ale comunităţilor afectate, au fost alese în vederea donaţiei combine frigorifice şi aragazuri în valoare de 50.000 euro, pentru a răspunde nevoilor de bază ale familiilor afectate de inundaţii.  

"Rămânem fideli misiunii noastre de a ajuta România în situaţii critice, aşa cum am făcut-o şi în pandemie şi nu numai, şi sperăm că sprijinul nostru va fi doar primul pas în reconstrucţia vieţii familiilor atât de grav afectate. Prin această iniţiativă comună cu Gorenje, vrem să le redăm oamenilor o parte din confortul pierdut şi încrederea că #împreună putem depăşi cu bine această perioadă dificilă.", a declarat Mihaela Mitescu, Preşedinte Fundaţia Altex.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Distribuţia electrocasnicelor va începe în zilele următoare, în colaborare cu autorităţile locale şi organizaţiile umanitare care activează în zonele afectate, pentru a asigura o alocare cât mai eficientă a produselor, în funcţie de nevoile urgente identificate la nivel local.

Marius Baciu, Director adj. Gorenje Romania a subliniat, de asemenea, importanţa implicării sociale: "În faţa unor astfel de tragedii, solidaritatea este esenţială. Ne dorim să fim alături de comunităţile afectate şi să contribuim la reconstrucţia acestor comunităţi nu doar prin produse, ci şi prin speranţă şi sprijin moral."

Cei care doresc să contribuie la ajutorarea familiilor afectate se pot implica accesând siteul Fundaţiei Altex.

Despre Fundaţia Altex 

Fundaţia Altex este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată de Altex în 2020, cu scopul de a fi alături de oameni şi de societatea românească aflată în dificultate. Misiunea Fundaţiei Altex este de a acţiona în Situaţii de urgenţă, pentru Protecţia mediului şi pentru a susţine Educaţia. Fundaţia ALTEX  prioritizează o abordare de tip Human Social Responsibility (HSR), oamenii fiind în centrul preocupărilor organizaţiei.

Despre Gorenje

Gorenje unul dintre cei mai importanţi producători europeni de aparate electrocasnice, cu o tradiţie de peste 75 de ani. Electrocasnicele Gorenje sunt disponibile clienţilor în peste 160 de ţări din întreaga lume, oferind tehnologie avansata şi inovatoare cu o eficienţă energetică superioară precum şi o experienţă simplă, intuitivă pentru orice utilizator.

Din 2018, Gorenje face parte din Grupul Hisense, unul dintre cei mai importanţi producători de produse electronice şi electrocasnice din lume, cu 80.000 de angajaţi la nivel mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.