Pe măsură ce temperaturile scad şi iarna se apropie, începem să fim tot mai preocupaţi de protejarea interioarelor împotriva frigului. Alături de un sistem fiabil de încălzire, soluţiile de protecţie de la V Shades precum închidere balcon, rulouri exterioare şi pergole, sporesc eficienţa energetică a imobilelor, constituind bariere împotriva pierderilor de căldură şi împotriva intemperiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Dacă vara îţi doreşti umbră şi răcoare, confortul termic pe timpul iernii este esenţial pentru sănătatea persoanelor şi buna desfăşurare a activităţilor acestora în interiorul clădirilor. Tehnologiile moderne de la V Shades asigură o protecţie eficientă faţă de frig, vânt, ploaie şi zăpadă, aşa cum vara sunt capabile să filtreze lumina şi ultravioletele şi să ţină canicula dincolo de ferestre.

V Shades, o echipă de profesionişti cu experienţă de peste 10 ani în domeniu

V Shades înseamnă o echipă tânără şi dinamică, pentru care experienţa şi deschiderea spre nou se îmbină într-un mod fericit, în beneficiul clienţilor. Firma acoperă cu serviciile sale nevoile clienţilor din Bucureşti şi Ilfov, dar poate executa comenzi şi în alte zone, personalul deplasându-se contra cost către Olteniţa, Călăraşi, Buzău, Constanţa, Mangalia, Năvodari, Cluj, Craiova, Piteşti, Ploieşti, Braşov sau Giurgiu.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În condiţiile unei concurenţe acerbe pe sectorul soluţiilor de umbrire şi protecţie a clădirilor rezidenţiale sau comerciale, V Shades se remarcă prin profesionalism şi promptitudine, printr-un sistem eficient de onorare a comenzilor şi prin calitatea dispozitivelor instalate pentru sute de proprietari.

Oferta diversificată a firmei include: închidere balcon cu sticlă securizată, închidere terasă, rulouri exterioare, închideri garaj, pergole, plase ţânţari, plase plisse şi rulouri transparente. Toate aceste sisteme se pot monta atât în varianta de acţionare manuală, cât şi automatizată, prin apăsarea butonului unui întrerupător sau prin telecomandă.

Protejează-ţi casa în sezonul rece cu închidere balcon şi rulouri exterioare de la V Shades!

Profesioniştii V Shades lucrează cu cele mai noi tehnologii în domeniul soluţiilor de protecţie a clădirilor rezidenţiale. Firma oferă sisteme adaptate cerinţelor legislaţiei în vigoare, care interzice închiderea balcoanelor cu termopan în imobilele noi de apartamente. O alternativă cu numeroase beneficii în ceea ce priveşte versatilitatea spaţiului, păstrarea aspectului arhitectural neafectat şi un grad ridicat de protecţie împotriva intemperiilor este cea de închidere balcon cu sticlă securizată.

Sticla cu parcare de la V Shades creează în balcon un perete alcătuit din foi de geam, care se pot acţiona atât ca ansamblu, cât şi individual, permiţând o deschidere adaptabilă, în funcţie de nevoile de aerisire a spaţiului şi de anotimp. Închiderea cu sticlă securizată îţi oferă un spaţiu interior suplimentar în balcon, protejat de intemperii, o barieră eficientă împotriva pierderilor de căldură şi împotriva precipitaţiilor, ploaie sau zăpadă.

Rulourile exterioare din oferta V Shades adaugă un plus de confort termic şi eficienţă energetică, precum şi un aspect estetic îmbunătăţit, crescând valoare imobilului în caz de revânzare sau închiriere.

Oferă-le clienţilor restaurantului tău confort termic şi un spaţiu primitor, cu închidere terasă, pergolă şi rulouri transparente!

Confortul termic al clienţilor este esenţial pentru succesul unui restaurant, iar soluţiile moderne precum închiderea terasei, pergolele şi rulourile transparente sunt ideale pentru a crea un spaţiu primitor în orice anotimp. Cu ajutorul acestor sisteme de protecţie, terasa poate rămâne deschisă pe tot parcursul anului, protejând clienţii de frig, vânt sau ploaie, fără a compromite vizibilitatea sau atmosfera. În plus, vei economisi energie şi vei crea un mediu plăcut, indiferent de vreme.

Cu soluţiile inovatoare de la V Shades – închideri de balcon, închideri terase, rulouri exterioare şi pergole – te poţi bucura de un confort termic sporit, protejându-ţi interiorul clădirii de frig şi intemperii. Aceste sisteme de protecţie contribuie la economisirea energiei şi la crearea unui mediu plăcut şi funcţional în orice anotimp. Alege V Shades pentru a te asigura că locuinţa sau afacerea ta este pregătită pentru iarnă şi că vei avea parte de confort şi căldură pe tot parcursul sezonului rece!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.