Roborock, lider global în soluţii inteligente de curăţenie, evidenţiază impactul tot mai mare al tehnologiei asupra vieţii de zi cu zi, prin integrarea asistenţilor vocali, aplicaţiilor inteligente şi inteligenţei artificiale (AI) în aspiratoarele robotizate. Aceste tehnologii transformă sarcinile casnice, oferind mai mult confort şi eficienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Una dintre cele mai semnificative inovaţii, care transformă curăţenia din locuinţă este integrarea asistenţilor vocali. Aceştia permit utilizatorilor să-şi controleze aspiratoarele robotizate prin intermediul comenzilor vocale simple, cum sunt pornirea sau oprirea, programarea sarcinilor sau ajustarea setărilor. Modelele Roborock Qrevo MaxV integrează un asistent vocal inteligent care funcţionează virtual, făcând procesul de curăţare mai accesibil şi fără utilizare manuală.

Pe lângă controlul vocal, Roborock dispune de o aplicaţie inteligentă care oferă utilizatorilor posibilitatea de a monitoriza şi personaliza procesul de aspirare în timp real, de oriunde. Caracteristicile avansate ale aplicaţiei includ cartografierea detaliată, capacitatea de a defini zonele de curăţare şi rutine personalizate.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Dotate cu senzori sofisticaţi, aspiratoarele robotizate produse de Roborock, precum Qrevo MaxV şi Qrevo S creează hărţi precise ale casei, oferind utilizatorilor control deplin asupra operaţiunilor de curăţenie şi simplificând şi mai mult gestionarea treburilor casnice.

Tehnologia bazată pe inteligenţă artificială joacă un rol esenţial în funcţionalitatea aspiratoarelor robotizate moderne. Atât Qrevo MaxV, cât şi Qrevo S sunt echipate cu sisteme avansate de navigare şi recunoaştere vizuală care le permit să detecteze şi să evite obstacolele în timp real. Această capacitate le permite dispozitivelor să recunoască articolele frecvent întâlnite în casă, cum ar fi cablurile, jucăriile şi pantofii, reducând riscul de blocare şi optimizând ruta de curăţare.

Folosind tehnologie de ultimă generaţie, aceste aspiratoare se adaptează nevoilor specifice fiecărei locuinţe, identificând zonele cu trafic intens sau spaţiile mai predispuse la acumularea de murdărie. Această autonomie sporită îmbunătăţeşte eficienţa curăţării şi asigură economisirea energiei, concentrându-se pe zonele care necesită cea mai mare atenţie.

Dincolo de capacităţile lor tehnice, aceste inovaţii revoluţionează treburile casnice. Timpul economisit prin utilizarea aspiratoarelor robotizate precum Qrevo MaxV şi Qrevo S poate fi dedicat unor activităţi mai valoroase, în timp ce stresul gestionării sarcinilor zilnice de curăţenie este redus semnificativ.

În acelaşi timp, aspiratoarele robot de la Roborock au o staţie specială care sporeşte confortul, oferind o gamă largă de beneficii, inclusiv apă fierbinte cu o temperatură de 60℃ , care poate îndepărta cu uşurinţă petele de ulei de pe mopuri, dezinfectând în acelaşi timp, mai ales după curăţarea bucătăriei şi a mesei.

Cu această facilitate, Qrevo MaxV poate să îndepărteze eficient petele persistente, economisind atât apă, cât şi timp în comparaţie cu utilizarea apei la temperatura camerei. Pe baza testelor, staţia de andocare îndepărtează eficient peste 99,7% din bacteriile de pe mopul rotativ.

Roborock continuă să testeze limitele a ceea ce tehnologia smart home poate realiza în materie de curăţare a casei. Cu fiecare nouă generaţie de produse, compania demonstrează că tehnologia se poate integra perfect în viaţa de zi cu zi, creând în fiecare casă un mediu mai eficient şi autonom.

Roborock oferă o gamă diversă de soluţii inteligente de curăţare, adaptate pentru a satisface diferitele nevoi ale gospodăriei. Gama de produse a companiei include patru serii distincte: Aspiratorul robotizat din seria S (RVC), cunoscut pentru navigaţia avansată şi aspiraţia puternică; Roborock Qrevo Series RVC, care oferă cele mai noi tehnologii bazate pe inteligenţă artificială pentru autonomie şi eficienţă sporite; Seria Q RVC, oferind performanţă fiabilă şi funcţionalităţi uşor de utilizat; şi Aspiratorul umed şi uscat din seria Roborock Flexi, conceput pentru curăţarea versatilă pe diferite suprafeţe. În România, Roborock oferă modele precum Q8 Max+, Qrevo S şi Qrevo MaxV, aducând tehnologie de ultimă oră şi confort consumatorilor locali.

Despre Roborock

Roborock este un brand renumit pentru soluţiile sale inteligente de curăţare. Cu o dedicare constantă pentru a deveni un jucător de top în domeniul electrocasnicelor inteligente la nivel mondial, Roborock îmbogăţeşte vieţile utilizatorilor cu linia sa inovatoare de aspiratoare robotizate, fără fir, umede/uscate şi maşini de spălat cu uscător. Cu o abordare centrată pe utilizator, soluţiile noastre bazate pe cercetare şi dezvoltare răspund nevoilor diverse de curăţare în peste 15 milioane de case din peste 170 de ţări. Cu sediul central la Beijing şi cu filiale strategice pe pieţele cheie, inclusiv Statele Unite ale Americii, Japonia, Ţările de Jos, Polonia, România, Germania şi Coreea de Sud, Roborock urmăreşte creşterea prezenţei sale pe piaţă la nivel mondial. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi https://ro.roborock.com/ .

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.