Poşta Română, liderul serviciilor poştale din România, a demarat procedura de achiziţie simplificată privind începerea lucrărilor de reabilitare a clădirii Poştei Mari, monument istoric de referinţă din municipiul Oradea. Această mişcare strategică marchează încă un pas semnificativ în modernizarea şi renovarea clădirilor de patrimoniu ale Poştei Române, făcând parte dintr-un program mai amplu de restaurare a clădirilor istorice deţinute de companie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Clădirea Poştei din Oradea, în care funcţionează sediul Oficiului Judeţean de Poştă şi Curierat Bihor şi Oficiul Poştal 1 Oradea, este situată în centrul istoric al Municipiului, pe strada Episcop Roman Ciorogariu, nr.12.  Palatul Poştelor are o arhitectură valoroasă, fiind un reper cultural important în zonă, clasat în lista monumentelor istorice.

Procesul de reabilitare vizează lucrări integrale de refacere a faţadelor, cât şi reparaţii învelitoare la sediul OJPC Bihor.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Reabilitarea monumentelor istorice, precum Palatul Poştelor din Bihor, este importantă nu doar pentru păstrarea patrimoniului cultural, ci şi pentru redarea lor către comunitate, în scopuri administrative şi sociale.

Informaţii suplimentare:

Compania Naţională ”Poşta Română” a iniţiat, în SICAP, procedura de achiziţie privind ”- Lucrări de refacere faţade şi reparaţii învelitoare la sediul OJPC Bihor”, prin anunţ de participare [SCN1154609].

Menţionăm ca termenul limită de depunere a ofertelor este 8.11.2024, ora 15:00.

Valoarea totală estimată pentru această procedură este de: 10.650.895 lei.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 7 zile. Termenul limită în care entitatea contractantă va răspunde în mod clar si complet tuturor solicitărilor de clarificare/informaţiilor suplimentare este cel târziu în a 3 a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor (cu respectarea art.173, alin.2 din Legea nr.99/2016).

Operatorii economici vor putea descărca toată documentaţia necesară participării la licitaţie, accesând secţiunea “Anunţuri şi licitaţii publice – Proceduri în desfăşurare”, prin următorul linkhttps://e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100215463. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.