Preşedinta USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri, despre apelul lui Nicolae Ciucă, candidatul PNL, să se retragă din cursa pentru prezidenţiale pentru a-l susţine, că este disperat şi, dacă în şase zile a crescut cu 11%, în sondaje, asta înseamnă că va câştiga din primul tur, cu 75%, deci nu vede cum l-ar putea ajuta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Pe domnul Ciucă nu-l mai ajută nimic acum şi nu ştiu cum l-aş putea ajuta eu, chipurile, dacă m-aş retrage. Ce pot să vă spun este că în ultimele şase zile nu a făcut nimic remarcabil, în afară de faptul că au votat împreună cu PSD să treacă legea cu pensiile speciale pentru cei aleşi, USR-ul s-a împotrivit la această propunere legislativă, la această lege”, a spus Lasconi la Digi24.

”În şase zile a crescut cu 11%. (..) Eu i-aş spune aşa domnului Ciucă, dacă în şase zile a crescut cu 11%, asta înseamnă că el va câştiga din primul tur, cu 75%. Deci nu văd cum l-aş putea ajuta eu, dacă în şase zile face câte 11%, încă câte 11%, ajunge cu 75%. Bineînţeles că e o minciună gogonată, şi eu nu m-aş uita pe aceste sondaje, care clar sunt măsluite”, a precizat Lasconi.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Elena Lasconi a mai arătat că Ciucă a făcut acest apel pentru că e ”disperat” şi a arătat că un politician, dacă într-adevăr îşi doreşte să lucreze pentru români şi nu pentru el şi gaşca lui, trebuie să se uite pe barometrele care sunt publice. Preşedinta USR a subliniat că ”pe bune, este pe locul trei în momentul de faţă”.

”Domnul Ciucă este exact ca şi candidatul la primăria municipiului Bucureşti, la ”au mai participat”, deci el scade din ce în ce mai mult, este sub 10%. Asta este o minciună, o gogoaşă, ne tot obişnuiesc cu tot felul de gogoşi de astea, sau cu chiftele, să le zicem, pe care le arunc şi PNL şi PSD”, a spus Lasconi.

Întrebată care este răspunsul ei pentru Ciucă, Lasconi a răspuns: ”Eu îl felicit că o să câştige, o să fie primul din istorie care o să câştige cu 75% din primul tur, după 35 de ani de la Revoluţie”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.