De peste 60 de ani, SIAL Paris reuneşte cele mai competitive, inovatoare şi creative forţe din industria alimentară la nivel global. Grupul Carmistin şi brandul său de top, La Provincia, s-au alăturat, în premieră cu propriul stand, acestei sărbători a excelenţei globale în inovarea alimentară, desfăşurată în perioada 19 - 23 octombrie, în Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, Franţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Valorificând potenţialul extraordinar de business al unei astfel de platforme internaţionale, care a reunit cca. 8.000 de cumpărători de top, cu o putere de cumpărare de peste 50 miliarde euro, Grupul Carmistin s-a prezentat la Paris cu o echipă de 50 de specialişti, care, timp de 5 zile, au avut programate peste 250 de întâlniri cu parteneri şi potenţiali parteneri de afaceri, reprezentanţi ai unora dintre marile nume ale industriei la nivel mondial. Întâlnirile au vizat discuţii referitoare atât la piaţa de desfacere, cât şi la partea de dezvoltare pentru următoarele proiecte ale Carmistin.

Justin Paraschiv, fondator şi preşedinte Carmistin: Grupul nostru de companii targetează piaţa europeană de retail, obiectiv pentru care am şi realizat investiţii recente de peste 200 milioane euro, iar prezenţa la un târg de o asemenea anvergură, precum SIAL Paris, este parte din strategia noastră de a deveni şi de a rămâne o prezenţă vizibilă, relevantă şi constantă în regiune. Mizăm pe o expansiune care ne va consolida poziţia la nivel european şi care va reflecta permanent angajamentul nostru faţă de principiile dezvoltării durabile, cu grijă faţă de oameni, resurse şi mediu.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În armonie cu sloganul ediţiei din acest an al SIAL, Inspire Food Business,  Carmistin s-a prezentat la Paris cu un stand unic, inovator, care a marcat totodată şi noua sa identitate vizuală, Carmistin the Food Company, identitate ce reflectă evoluţia business-ului după 20 de ani şi maniera în care s-a adaptat permanent într-o industrie cu un potenţial infinit dar şi cu provocări pe măsură.

Grupul Carmistin a fost prezent cu portofoliul de produse La Provincia şi la standul României organizat în cadrul SIAL 2024.

Despre Carmistin

Carmistin este poziţionat în prezent între primii producători de alimente din România şi pe prima poziţie a producătorilor de proteină animală. Grupul cuprinde peste 40 companii active în producţia de carne de pasăre şi ouă, creşterea porcilor, creşterea bovinelor, dar şi în producţia de cereale. Pe parcursul celor două decenii de activitate, Carmistin a promovat şi dezvoltat un model unic de business, integrat pe întreg lanţul de producţie hrană.

Despre SIAL

De 60 de ani, SIAL a modelat industria alimentară, fiind în fruntea inovaţiei şi oglindind pieţele şi modelele de consum în permanentă schimbare. Fiind cea mai importantă expoziţie alimentară din lume, dar şi cea mai mare platformă pentru oportunităţi de afaceri, SIAL anticipează nevoile consumatorilor şi se adaptează la schimbările din societate, economie şi mediu. Cu abordarea sa internaţională, SIAL reuneşte actori-cheie, pentru a promova soluţii durabile, pentru a încuraja inovaţia şi deschide noi oportunităţi de afaceri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.