Roberto Mancini nu va mai fi în curând antrenorul Arabiei Saudite. Egalul 0-0 cu Bahrain, după înfrângerea cu 0-2 în faţa Japoniei în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026, a făcut practic imposibilă menţinerea sa în funcţia de antrenor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Antrenorul italian ar fi discutat în prezent termenii contractului său, care se încheie în 2027. Hervé Renard, care a antrenat Arabia Saudită la ultima Cupă Mondială, este luat în calcul ca posibil înlocuitor.

Însă visul conducătorilor saudiţi ar fi să îl atragă pe Zinedine Zidane, relatează Corriere della Sera şi Calcio Mercato. Francezul, care duce o viaţă liniştită departe de fotbal, a refuzat politicos toate ofertele care i-au fost făcute de la plecarea sa de la Real Madrid în 2021. Numele său a fost vehiculat de Bayern Munchen, PSG şi chiar Manchester United în ultimele luni, dar antrenorul cu unsprezece titluri la Real nu a răspuns niciodată favorabil niciunei oferte.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Arabia Saudită ocupă în prezent locul al treilea în grupa sa şi, prin urmare, este provizoriu exclusă din cursa pentru calificarea directă la următoarea Cupă Mondială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.