Tricolorii au părăsit Würzburg, vineri dimineaţă, fiind încurajaţi la plecare de întreg personalul hotelului. La poarta hotelului se afla şi un grup de români veniţi special să îşi arate sprijinul pentru echipa naţională, relatează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La sosirea în gara din Würzburg, tricolorii au avut parte de o nouă surpriză plăcută: câţiva suporteri români i-au întâmpinat cu urale.

Drumul cu trenul spre Köln a durat aproximativ două ore, timp în care jucătorii s-au relaxat uitându-se la filme, citind sau jucându-se Uno. Trenul a atins o viteză impresionantă de 280 km/h, oferindu-le astfel jucătorilor o experienţă confortabilă şi rapidă.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Ajunsă în gara din Köln, echipa naţională a continuat călătoria cu autocarul, un drum de aproximativ 10 minute până la hotel. Odată ajunşi, tricolorii au luat prânzul şi s-au odihnit pentru a se pregăti corespunzător pentru antrenamentul oficial programat în această seară, la ora 19:30, ora României, pe arena din Köln.

Suporterii români, prezenţi în număr mare în oraşul din vestul Germaniei, sunt aşteptaţi să creeze o atmosferă incendiară şi la meciul cu Belgia programat sâmbătă, de la ora 22:00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.