Echipa engleză FC Liverpool a întrecut duminică seara, pe teren propriu, scor 2-1, gruparea londoneză Chelsea, în etapa a 8-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Cormoranii” au deschis scorul prin Mohamed Salah, în minutul 29, din penalti, iar oaspeţii au egalat în startul reprizei secunde, când Nicolas Jackson a înscris din pasa lui Moises Caicedo. Salah a revenit în prim plan trei minute mai târziu, când i-a pasat decisiv lui Curtis Jones şi acesta a pus pe tabelă ceea ce avea să fie scorul final, 2-1 pentru Liverpool. Chelsea a forţat egalarea, Liverpool s-a apărat şi a încercat poarta lui Roberts Sanchez, dar nu s-a mai înscris.

Cu această victorie la limită FC Liverpool revine pe primul loc din Premier League, cu 21 de puncte, iar Chelsea se plasează pe locul 6, cu 14 puncte.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.