Jucătorul de tenis Marius Copil a afirmat că s-a bucurat de fiecare punct atunci când a jucat contra britanicului Andy Murray, care, joi, a avut parte de un omagiu emoţionant la ultima sa participare la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Felicitări pentru cariera ta uimitoare @andymurray Mi-am bucurat de fiecare punct jucat împotriva ta. Îţi mulţumesc pentru ce ai făcut pentru tenis. Eşti un tip grozav!", a scris Copil în social media.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Marius Copil şi Andy Murray s-au întâlnit de trei ori, în 2017, 2018 şi 2019, de fiecare dată impunându-se jucătorul britanic.

 
Andy Murray a avut parte de un omagiu emoţionat, joi, după ce ultima sa participare la Wimbledon a început cu o înfrângere alături de fratele său Jamie, la dublu masculin

Dublul campion la simplu joacă la All England Club pentru ultima oară înainte de a se retrage la sfârşitul acestui an.

"Este greu pentru că vreau să joc în continuare, dar nu pot", i-a spus Murray, care a câştigat Wimbledon în 2013 şi 2016. "Fizic este prea greu acum. Vreau să joc veşnic. Iubesc acest sport".

Murray urmează să apară din nou pe teren la sfârşitul acestei săptămâni, la dublu mixt, alături de Emma Răducanu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.