Jucătorul Ianis Hagi a postat un mesaj în social media în care afirmă că nu a cerut niciodată să plece de la Glasgow Rangers, afirmând că este pregătit să lupte pentru a ajuta clubul şi echipa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Am aflat de zgomotul şi speculaţiile privind situaţia mea, rolul meu şi contractul cu clubul. Mi-a plăcut să joc la Rangers şi mi-au plăcut fanii de pe Ibrox din primul moment în care am ajuns aici. Vreau să fie clar. Nu am cerut niciodată să plec de la acest club. Mereu voi fi disponibil şi mereu se poate găsi o soluţie în orice situaţie, dacă există voinţă din partea ambelor părţi, iar acest lucru a fost comunicat oficial în urmă cu câteva săptămâni de mine şi de echipa mea. Sunt aici dornic şi pregătit să ajut, să muncesc şi să lupt pentru club, pentru echipă şi pentru manager”, a scris Ianis Hagi în social media.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Ianis Hagi, în vârstă de 25 de ani, evoluează la Glasgow Rangers din 2020, iar în sezonul trecut a fost împrumutat la Deportivo Alaves.

În ultima perioadă, presa sportivă a scris că jucătorul ar putea ajunge la Rapid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.