CS Minaur Baia Mare a anunţat, joi, transferul handbalistei croate Gabriela Gudelj de la Podravka.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gabriela Gudelj s-a născut la Split (Croaţia) în data de 9 august 1997. Ea are 1.75m şi 69 kg şi joacă pe postul de inter dreapta.

Gudelj a început handbalul în oraşul ei natal, apoi şi-a continuat activitatea la Lokomotiva Zagreb. A plecat apoi în Norvegia, unde a jucat trei sezoane la două cluburi, Gjovik şi Byasen Handball.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Acum două sezoane, ea s-a întors în Croaţia la Zrinski, iar apoi a semnat pentru Podravka Vegeta, unde a fost colegă cu internaţionalele române Iulia Dumanska şi Bianca Bazaliu. Pentru Podravka a evoluat şi în grupele Ligii Campionilor, marcând două goluri.

Gabriela a făcut parte din echipa de handbal feminin a Croaţiei în calificările la Campionatul European din octombrie, anul trecut şi a participat şi la Campionatul Mondial din Spania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.