Echipa de handbal feminin Gloria Bistriţa a anunţat, vineri seară, transferul handbalistei Valeria Kirdiasheva, vicecampioană în Rusia, cu Rostov Don, în 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anterior, Kirdiasheva a jucat la Lada Togliatti, între 2018-2023.

Este vicecampioană a Rusiei în 2019, 2021, 2024, iar cu naţionala de tineret a obţinut aurul mondial în 2018, la aceeaşi competiţie fiind declarată şi cel mai bun centru.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Abia aşteptăm să te vedem în echipamentul Gloriei, să te bucuri de meciuri cu sala plină şi să ne încânţi cu golurile tale înscrise”, este mesajul clubului din Bistriţa.

Cu formaţia antrenată de Florentin Pera, Kirdiasheva va evolua şi în grupa A din Liga Campionilor, alături de formaţiile – Metz Handball, FTC Budapesta, CSM Bucureşti, Krim Ljubljana, Storhamar, Nykobing, Podravka.

Gloria a primit wild-card pentru Liga Campionilor, după ce a jucat în 2024 finala European League.

Meciurile se vor juca între 7-8 septembrie - 22-23 februarie 2025. Primele două clasate se vor califica direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off eliminatoriu pentru celelalte locuri disponibile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.