Federaţia Română de Rugby respinge acuzele formulate de directorul CSN Arcul de Triumf, cu privire la datorii pentru anumite servicii. De asemenea, FRR cere premierului Marcel Ciolacu, şi Elisabetei Lipă, preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport, un control amănunţit cu privire la modul în care este condus şi manageriat CSN Arcul de Triumf.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Radu Popa, directorul CSN Arcul de Triumf, a interzis toate evenimentele solicitate de federaţia de rugby din cauza, spune el, a datoriilor acumulate de FRR la arena de lângă mănăstirea Caşin.

Federaţia Română de Rugby respinge aceste acuze, afirmând că „directorul, fost condamnat penal, al CSN Arcul de Triumf, încearcă, prin orice mijloace, să discretize Federaţia şi loveşte, fără scrupule, în echipa naţională”.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

„Federaţia Română de Rugby respinge acuzele formulate de directorul, fost condamnat penal pentru delapidare, al CSN Arcul de Triumf, cu privire la datorii pentru anumite servicii.

Conform legislaţiei din România, Legea nr. 72/2013, facturile se achită la 30 de zile. Conform propriei legislaţii, directorul, fost condamnat penal, al CSN Arcul de Triumf, pretinde ca ele să se achită în avans sau la 3 zile de la emitere.

La momentul emiterii acestui comunicat FRR nu are vreo datorie la CSN Arcul de Triumf, ceea ce arată reaua credinţă şi faptul că directorul, fost condamnat penal, al CSN Arcul de Triumf, încearcă, prin orice mijloace, să discretize Federaţia şi loveşte, fără scrupule, în echipa naţională.

Înţelegem că directorul, fost condamnat penal, este obişnuit să primească sumele în avans sau prin intermediul diverselor firme cu care CSN lucrează, dar FRR va efectua mereu plăţile conform legislaţiei din ţara noastră.

Solicităm Prim Ministrului, domnul Marcel Ciolacu, şi doamnei Elisabeta Lipă, preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport, un control amănunţit cu privire la modul în care este condus şi manageriat CSN Arcul de Triumf. 

Reamintim că sumele pentru acţiunile echipelor reprezentative vin de la Agenţia Naţională pentru Sport, aceeaşi care finanţează şi CSN Arcul de Triumf. FRR a achitat, cu celeritate, absolut toate facturile emise de către CSN Arcul de Triumf, însumând, în acest an, 409.405,15 lei.

În ceea ce priveşte acest atac, FRR este o victimă colaterală a luptei pe care directorul, fost condamnat penal, al CSN Arcul de Triumf, o are cu conducerea ANS.

Spre exemplu, meciurile Lupilor din Cupa Europei sau finala Cupei României, din 14 decembrie 2024, au fost achitate în avans, tocmai pentru a arăta buna credinţa şi faptul că suntem un partener serios, dar şi pentru că am fost condiţionaţi.

La solicitarea mai multor cluburi din întreaga ţară, FRR analizează oportunitatea organizării unor acţiuni în stradă în perioadă următoare, ca urmare a presiunilor la care este supus rugbyul în ultimii ani şi pentru faptul că Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf nu poate fi utilizat conform nevoilor echipelor naţionale.

Îl asigurăm pe directorul, fost condamnat penal, al CSN Arcul de Triumf, că Stejarii vor juca pe stadionul lor istoric toate meciurile din Noiembrie, indiferent de minciunile sfruntate pe care le va arunca în spaţiul public şi îl rugăm să nu mai vorbească despre managementul Federaţiei atât timp cât despre activitatea domniei sale s-au pronunţat mai multe instanţe de judecată. De asemenea, îi ţinem pumnii la procesul pe care îl are în desfăşurare cu un alt CSN, Nicolae Navasart”, precizează FR Rugby.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.