Comisia de Disciplină a FIFA a deschis miercuri o procedură împotriva Federaţiei Canadiene de Fotbal, după ce o dronă canadiană a survolat marţi antrenamentul echipei feminine a Noii Zeelande.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La o zi după ce drona canadiană a survolat antrenamentul Noii Zeelande, FIFA a anunţat că a deschis o procedură.

Antrenoarea echipei olimpice feminine, Beverly Priestman, care s-a retras temporar în urma acestui caz, Joseph Lombardi, care a fost arestat marţi de autorităţi, şi Jasmine Mander, membră a staff-ului Canada Soccer, ar putea fi sancţionaţi disciplinar "din cauza posibilei încălcări a articolului 13 din Codul Disciplinar al FIFA şi a articolului 6.1 din Regulamentul turneelor olimpice de fotbal Jocurile Olimpice Paris 2024 - Competiţia finală".

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Articolul 6.1 stipulează că "jucătorii şi oficialii echipelor se angajează să respecte spiritul de fair-play" în cadrul competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.