Căpitanul naţionalei Franţei, Kyylian Mbappe, care a suferit o fractură la nas, îşi va testa masca sâmbăta aceasta într-un meci amical, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Vineri seara, Kylian Mbappé a rămas pe banca de rezerve în meciul cu Ţările de Jos (0-0). Având în vedere accidentarea sa la nas, staful Les Bleus nu şi-a asumat niciun risc. Întorşi în cursul nopţii de la Leipzig la Paderborn, jucătorii echipei Franţei care au jucat puţin sau deloc în confruntarea din grupa D, vor evolua sâmbătă într-un meci scurt împotriva unei echipe de tineret a clubului local. Jucătorii titulari vor rămâne la hotel pentru refacere.

Starul francezilor va fi prezent pentru a-şi testa masca.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Staful va fi foarte atent la cum se simte căpitanul în vederea meciului de marţi, împotriva Poloniei, în a treia şi ultima etapă a grupelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.