Sârbul Novak Djokovici a decis să fie operat la menisc miercuri dimineaţă, la Paris. Se preconizează că sportivul va fi indisponibil aproximativ trei săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata Wimbledon (1-14 iulie), iar participarea sa la Jocurile Olimpice de la Paris este incertă, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Operaţia, anunţată ca fiind una clasică pentru repararea unei leziuni la meniscul medial al genunchiului drept, urma să fie efectuată într-o clinică franceză de un tânăr chirurg francez.

Dacă totul decurge bine, Novak Djokovici va avea nevoie de cel puţin trei săptămâni de convalescenţă, ceea ce înseamnă că va lipsi de la turneul de la Wimbledon (1-14 iulie).

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Cu toate acestea, el are în continuare ca obiectiv să fie prezent la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 pentru a câştiga prima sa medalie olimpică de aur, unul dintre puţinele titluri care lipsesc din palmaresul său.

Novak Djokovici, locul 1 mondial, s-a retras marţi de la Roland Garros din cauza unei accidentări. El se calificase în sferturile de finală, unde urma să îl înfrunte pe norvegianul Casper Ruud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.