Naţionala de volei masculin a României a fost învinsă marţi, în deplasare, de reprezentativa Danemarcei, scor 3-1, în ultimul meci din grupa preliminară A a Campionatului European din 2019. Tricolorii erau deja calificaţi la turneul final din etapa anterioară şi vor evolua în ultimul act după 24 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 22-25, 25-15, 25-21, 25-19, după 95 minute de joc.

În grupa A, România a obţinut următoarele rezultate: 3-2  şi 1-3 cu Danemarca, 3-2 şi 3-1 cu Finlanda. Cu 7 puncte în clasament, tricolorii ajung la turneul final al CE din 2019, unde vor lua startul alte 23 de echipe naţionale.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Prima clasată în fiecare din cele şapte grupe preliminare, plus cinci echipe de pe locul 2 cu cea mai bună linie de clasament ajung la turneul final al CE2019, care va avea loc, între 12-29 septembrie, în Franţa, Slovenia, Belgia şi Olanda.

România a participat ultima dată la un Campionatul European la ediţia din 1995.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.