Echipa naţională de fotbal a Australiei terminat marţi la egalitate cu selecţionata Japoniei, scor 1-1, într-un meci din calificările Cupei Mondiale 2026, punând stop seriei de nouă victorii consecutive al niponilor în această fază a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Înaintea partidei cu Australia, Japonia avea nouă victorii consecutive în calificările Cupei Mondiale 2026, fără gol primit. În partida de la Saitama, deci pe teren propriu, Japonia nu a reuşit să marcheze în prima repriză, iar în partea secundă a început cum nu se poate mai prost: autogol al lui Shogo Taniguchi , în minutul 58, şi oaspeţii conduceau cu 1-0. Selecţionerul Hajime Moriyasu a schimbat imediat trimiţând trei jucători noi pe teren, dar egalarea a venit din piciorul unui adversar. Cameron Burgess a înscris al doilea autogol al meciului, în minutul 76, şi Japonia – Australia s-a terminat 1-1.

În clasamentul grupei C, Japonia este pe primul loc, cu 10 puncte, iar Australia are 5 puncte.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.