Son Woong-jung, tatăl căpitanului echipei Tottenham, Son Heung-min, a fost amendat, vineri, cu trei milioane de woni (2 030 de euro) de un tribunal sud-coreean pentru abuz asupra copiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Fost fotbalist profesionist, Son, în vârstă de 62 de ani, este o figură publică în Coreea de Sud, după ce a scris o carte de succes în care explică modul în care şi-a ajutat fiul să devină unul dintre cei mai buni atacanţi din Premier League.

Dar la începutul acestui an, părinţii unui tânăr jucător de la academia de fotbal a lui Son Woong-jung au susţinut că fiul lor a fost lovit de antrenorul Son Heung-yun, fratele atacantului de la Spurs, lăsându-l cu o vânătaie mare pe coapsa stângă.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Potrivit familiei, elevul şi coechipierii săi au fost, de asemenea, insultaţi de Son Woong-jun în timpul antrenamentelor de la academie.

Son Woong-jung, Son Heung-yun şi o altă persoană au fost amendaţi cu câte trei milioane de woni fiecare pentru încălcarea Legii privind protecţia copilului, a raportat agenţia de ştiri Yonhap din Coreea de Sud. Cele trei persoane, care pot contesta decizia în termen de aproximativ o săptămână, vor fi, de asemenea, obligate să participe la un curs de 40 de ore privind abuzul asupra copiilor. Decizia tribunalului districtual Chuncheon a fost luată vineri, în urma punerii lor sub acuzare de către procurorii locali la 30 august, care au cerut instanţei să le aplice amenzi.

Son Woong-jung şi-a cerut scuze, dar a insistat că personalul tehnic de la academia sa „nu a vorbit şi nu a acţionat niciodată într-un mod care să nu fie bazat pe dragostea pentru copii”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.